ZuchettiKos heeft een preview onthuld van het nieuwste ontwerp van de hand van Ludovica+ Roberto Palomba; de Quadrat Pool Relax. Een overloopzwembad dat naast een gepersonaliseerde spa een elegant solariumgebied combineert met een gestoffeerd bed, ideaal voor een totale wellnesservaring. Het biedt een perfecte balans tussen de masserende eigenschappen van het water en de generende werking van een break in absolute rust.


De vrijstaande kuip onderscheidt zich vanwege zijn kleine formaat en sculpturale geometrie en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het item bestaat uit twee elementen, de spa en een liggedeelte met een kussen dat bestand is tegen water en zonlicht. Daarnaast is het mogelijk om via een geïntegreerd geluidssysteem gepersonaliseerde afspeellijsten af te spelen.


Een combinatie van aantrekkelijke en functionele producten maken de Quadrat Pool Relax en authentiek designproduct dat perfect is voor zowel huiselijk gebruik als voor de hotellerie. Kos zijn de vertolkers van hedendaagse behoeften en onderscheiden zich door een ontwerphouding die gericht is op persoonlijk welzijn en maximaal comfort. 

Meer informatie: 
ZucchettiKos
Tel. +39 0322.954700
Email: info@kositalia.com
www.zucchettikos.it