Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meer dan 20 gedupeerden melden zich met klachten over keukenzaak in Heerhugowaard

Vorige week berichtte Wonen360 over een keukenzaak uit Heerhugowaard die onder vuur lag. Verschillende onderdelen werden niet geleverd of verkeerd gemonteerd en de keukenboer komt zijn afspraken niet na. Nu blijkt dat er zeker 20 andere gedupeerden zijn. Dat meldt NH Nieuws.


Foto ter illustratie: Dreamstime.

De eigenaar van de keukenzaak heeft aan een klant laten weten dat de certificering van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) tijdelijk ingetrokken is. "De werkzaamheden van de winkel zijn niet beƫindigd. CBW heeft aangegeven dat als de winkel weer opengaat, de vermelding weer terug op de website komt."

'Na onderzoek is gebleken dat de winkel gesloten is. Wanneer de ondernemer niet meer actief is in de branche, kunt u geen geschil meer aanhangig maken. CBW-erkend kan niets voor u doen. De winkel is niet failliet verklaard en wij hebben (nog) geen informatie ontvangen over het pand en openstaande rekeningen. U kunt daarom nu nog geen gebruik maken van onze regelingen.'

De CBW zegt het volgende: "Na onderzoek is gebleken dat de winkel gesloten is. Wanneer de ondernemer niet meer actief is in de branche, kunt u geen geschil meer aanhangig maken. CBW-erkend kan niets voor u doen. De winkel is niet failliet verklaard en wij hebben (nog) geen informatie ontvangen over het pand en openstaande rekeningen. U kunt daarom nu nog geen gebruik maken van onze regelingen."

Bron: NH Nieuws

Publicatiedatum: