Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ik ga er niet voor vastzitten, maar keuken wordt afgemaakt"

Keukenzaak ligt flink onder vuur

Laura Reurekas uit Hoorn is woest. Haar schoonouders kochten een jaar geleden een keuken bij een zaak aan de Middenweg in Heerhugowaard. Alleen werd de keuken niet volledig geleverd en slecht gemonteerd. En ze zijn niet de enigen, de mailbox van NH stroomt vol met reacties. "Ik ga er niet voor vastzitten, maar ik ga heel ver zodat die keuken afgemaakt wordt", vertelt Laura in een interview met NH Nieuws, de regionale radio- en televisieomroep voor de provincie Noord-Holland.


Foto ter illustratie. ┬ę Iakov Filimonov | Dreamstime.com


Sinds Noemi Jones eind april haar verhaal naar buiten bracht, hebben meer dan 20 anderen soortgelijke klachten ingediend tegen een keukenzaak in Heerhugowaard. Een voorbeeld hiervan zijn de schoonouders van Laura Reurekas. Zij betaalden 16.000 euro voor een keuken die incompleet en scheef werd geïnstalleerd. "Ze zijn op leeftijd en lijden er enorm onder," vertelt Laura. "Daarom heb ik het contact met de keukenzaak overgenomen, want ze kunnen het niet meer aan."

Laura blijft vechten voor gerechtigheid voor haar schoonouders, desnoods met juridische stappen. "We kregen de belofte dat er nieuwe onderdelen zouden komen, maar inmiddels hebben we al weken geen contact meer."

Pogingen om contact op te nemen met de eigenaar zijn herhaaldelijk mislukt. De keukenzaak blijft onbereikbaar, ondanks de beloften aan de klanten.

Bron: NH Nieuws
Publicatiedatum: