Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Interieur Trend Event is nieuw hoofdstuk voor De Woonindustrie'

De Woonindustrie start een nieuw hoofdstuk met de aankondiging van de eerste editie van het Interieur Trend Event. Een gelegenheid voor interieurprofessionals om de trends van dit seizoen te ontdekken tijdens een Trendlezing en Trendsafari langs de showrooms van De Woonindustrie. Het evenement vindt plaats op maandagmiddag 13 mei vanaf 13.30 uur. Dat laat de organisatie van De Woonindustrie weten.

Programma
Het programma start met een Trendlezing verzorgd door Viva Vulto, verbonden aan tijdgeestanalist Christine Boland. Daarna volgt een VR-Experience door Studio van Vliet en Davina Interior Design. Deelnemers worden vervolgens uitgenodigd voor een Trendsafari door De Woonindustrie, waar ze de kans krijgen om de laatste trends in de interieurwereld te ervaren en kennis te maken met de merken en makers van De Woonindustrie.



Trends
Tijdens het Interieur Trend Event worden de volgende trends in interieurdesign verkend:

  • Hoe imperfectie perfect kan zijn: Verken de schoonheid van imperfectie door unieke vormen en texturen.
  • De samensmelting van natuur en universum: Ervaar de harmonie tussen organische vormen en moderne esthetiek.
  • De warme connectie tussen platteland en lokale ambacht: Laat je inspireren door de gezelligheid van het platteland gecombineerd met vakmanschap.
  • Authentieke vrije energie uit verschillende culturen: Ontdek hoe diverse culturen hun unieke stijl integreren in hedendaagse interieurs.

Lancering Trendsafari
Een hoogtepunt van het Interieur Trend Event is de lancering van de Trendsafari binnen De Woonindustrie. Deze Trendsafari biedt een tour langs de showrooms, waar bezoekers de belangrijkste trends van dit seizoen in het wild kunnen ontdekken. De Trendsafari, een op maat gemaakte plattegrond met beschrijvingen en locaties van de zomertrends 2024, is vanaf dinsdag 14 mei gratis beschikbaar voor alle bezoekers van De Woonindustrie. Bij elke nieuwe collectie zullen we voortaan een bijgewerkte Trendsafari samenstellen en aanbieden, zodat iedereen ons centrum doelgericht kan bezoeken en met de nieuwste trends naar huis kan gaan.



Trendboek
Deelnemers van het Interieur Trend Event krijgen een exclusief aanbod. Bij aanschaf van het Trendboek Zomer 2024 van Christine Boland bedraagt de prijs op deze dag €25,- excl. BTW in plaats van het reguliere tarief van €45,- excl. BTW. Dit naslagwerk biedt een waardevolle verdieping in de behandelde trends en tijdgeest.

Tickets en meer informatie Op maandagmiddag 13 mei vanaf 13.30 uur zijn interieurprofessionals van harte uitgenodigd om voor slechts €19,50 excl. BTW, deel te nemen aan dit unieke evenement en de toekomst van design te verkennen en toe te passen in hun eigen praktijk. Voor meer informatie en tickets, bezoek de nieuwe website.

Meer informatie:
De Woonindustrie
www.dewoonindustrie.nl

Publicatiedatum: