Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe DIY-formule gaat het proberen in Deventer

Een nieuwe bouwmarkt, Klusloods, opent zijn deuren op de voormalige locatie van een Praxis in Deventer. Deze winkelformule, onderdeel van de Maxeda DIY Group, focust op technische en functionele doe-het-zelfproducten tegen lage prijzen en met ruime voorraad. De lancering in Deventer dient als pilot voor verdere ontwikkeling en uitbreiding, waarbij de resultaten geƫvalueerd worden alvorens uitbreiding naar andere locaties. De keuze voor Deventer is gebaseerd op data-analyse, niet alleen op voorgaande aankopen, maar ook op factoren zoals het aantal huiseigenaren in de regio.


De winkel, met een oppervlakte van 4000 vierkante meter, richt zich op een breed scala aan producten voor doe-het-zelvers, klusjesmannen/vrouwen en professionals. Het verbouwingsproces van het pand is intensief geweest, waarbij veel medewerkers van de vorige Praxis zijn overgegaan naar Klusloods. De nadruk ligt op het bieden van een uitgebreid assortiment en een aangename winkelervaring voor klanten.

Bron: Tubantia

Publicatiedatum: