Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Milaan in a minute door Marie-Gon en Christine' (deel 7 - slot)

"Deze Milaan-editie luidt echt een nieuw tijdperk in"

Het zit erop! Christine Boland en Marie-Gon hebben de zevende en laatste video in Milaan gemaakt. Al met al is het een bruisende, kleurrijke serie geworden, waardoor lezers van Wonen360 door de week heen een goed beeld kregen van wat er allemaal te zien was. De dames vonden het in elk geval enorm leuk om te doen, zo laten ze weten. In de afgelopen acht dagen zetten de twee een kleine 115.000 stappen. Die waren goed voor meer dan 13.000 foto's...

Webinar
Op woensdag 24 april (10.00 - 12.00 uur) houden Christine en Marie-Gon een webinar, die met een ticket ook nog tot 1 juni is terug te kijken. "Drie dagen na afloop van de grootste design beurs hebben wij de enorme collectie input in een heel compacte en overzichtelijke live presentatie bij elkaar gebracht. En dit keer is de presentatie online, dus vanuit je luie fauteuil of je actieve bureaustoel te kijken en te luisteren. Aansluitend zitten we klaar voor vragen tijdens de Q&A."

Nieuw tijdperk
"Deze Milaan-editie luidt echt een nieuw tijdperk in, zeker als het gaat over kleur. Daarom hebben we besloten om er als bonus een color college bij te doen om de kleurverschuivingen die er nu zijn te laten zien en de kijkers te inspireren over hoe je die kunt inzetten in je eigen ontwerpen, producten en collecties. Onze presentatie duurt daardoor totaal 2 uur, de belangrijkste thema's komen langs, nieuwe richtingen die je als interieurprofessional in kunt slaan. De presentatie is ook terug te kijken en voor een kleine meerprijs is ook het digitale trendboek met alle slides van de presentatie en de kleurnummers verkrijgbaar."

Deel 7
Vandaag publiceren Christine en Marie-Gon deel 7. Eerder verscheen:
- deel 1: op vrijdag 12 april
- deel 2: op maandag 15 april
- deel 3: op dinsdag 16 april
- deel 4: op woensdag 17 april
- deel 5: op donderdag 18 april
- deel 6: op vrijdag 19 april

Maandag 22 april - deel 7 (1.30 minuut):

Publicatiedatum: