Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Interview met Jose María Segarra Soriano van Porcelanosa:

Viering van de 30e editie van de 'Porcelanosa International Exhibition'

Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1973, is het Spaanse merk Porcelanosa uitgegroeid tot een groep van zes bedrijven, die zijn producten distribueert naar meer dan 137 landen. Onlangs vierde Porcelanosa de 30e editie van zijn 'Porcelanosa International Exhibition', waarbij het producten tentoonstelde die de laatste trends weerspiegelen. InteriorDaily praat over het jubileum en het bedrijf met Jose María Segarra Soriano, verantwoordelijk voor Internationale Strategieën en Operaties bij Porcelanosa.

"Voor de 30e editie van de Porcelanosa International Exhibition in 2024 werd het evenement uitgebreid tot een speciale vijfweekse editie. Gedurende deze tijd hebben bezoekers uit meer dan 60 verschillende landen zich bij ons gevoegd om de nieuwste producten en ontwerpen van onze zeven bedrijfstakken te ontdekken. Ongeveer 12.000 vierkante meter werden gerenoveerd voor deze gelegenheid..."

Lees het hele interview op InteriorDaily!