Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Interieurstylist Daan Alferink:

‘Hagelwitte muren kunnen alleen in musea en ziekenhuizen’

Zouden we in onze interieurs wat vaker met kleur aan de slag moeten gaan? Interieurstylist Daan Alferink, bekend van Celebrity MasterChef en Tussen vier buren, geeft antwoord op deze vraag.

"Ik ben er in elk geval een groot voorstander van. Vaak schilderen mensen hun hele huis wit zonder er verder veel bij na te denken. Als je dat mooi vindt, is er natuurlijk geen probleem, al zou ik wel kiezen voor gebroken wit en niet voor modern-museumwit. Vaak denken mensen dat ze hun woonkamer ruimer doen ogen door alles wit te schilderen, maar dat is absoluut niet waar.

Hagelwitte muren vind ik iets voor ziekenhuizen. Of voor museums, waar ze vaak voor wit kiezen om de kunst beter te doen uitkomen. Maar in veel andere gevallen kan met kleur spelen juist een stevige dosis karakter en gezelligheid aan een ruimte toevoegen. Ik heb de muren van mijn woonkamer onlangs lichtgeel geverfd, en dat heeft echt wonderen gedaan voor die ruimte", aldus Alferink.

Lees hier het complete artikel van De Morgen.

Publicatiedatum: