Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Louis van Gaal verlaagt prijs miljoenenappartement met €300.000

Eind vorig jaar zette Louis van Gaal zijn miljoenenappartement in de verkoop. De voormalige voetbaltrainer en voetballer vroeg € 3.998.000 voor de woning, met een woonoppervlak van 214 m². Echter krijgt hij het appartement niet verkocht. Daarom wordt er €303.000 van de vraagprijs gehaald. Van Gaal kocht het appartement in 2003 en vestigde er een hypotheek op van 2,4 miljoen euro. Mocht het appartement met de nieuwe vraagprijs wél verkopen, maakt Van Gaal zo'n 1,3 miljoen euro winst. Dat meldt Bekende Buren.


Louis van Gaal en zijn appartement. Foto's: Dreamstime en Funda.

Het rustig gelegen luxe appartement heeft uitzicht op de zuidelijkste punt van de Zuidboulevard. Deze volledige étage bevindt zich op de tweede woonlaag van het appartementencomplex Résidence Helmhorst en heeft maar liefst drie balkons, één aan de zeezijde met magnifiek uitzicht op strand en zee, één aan de achterzijde. Het appartement is onder binnenhuisarchitectuur verbouwd en voorzien van alle comfort waaronder Domotica.

Publicatiedatum: