Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Op zondag naar Ikea: ’De rij is vergelijkbaar met die van een Efteling-attractie’

Telegraaf-presentator Pim Sedee, getrouwd en vader van twee zonen, schrijft in de rubriek 'Wat hij vindt' over zijn ervaring bij de Ikea. Met een strak schema op een drukke zondag bezoekt hij met het gezin Ikea om benodigdheden voor hun oudste zoon te kopen. Maar niet alles loop geheel volgens planning.

Ondanks de uitdagingen van drukte en keuzes, zoals een impulsieve aankoop van een plantenspuit en een lange rij voor lunch, slagen ze erin om na vier uur alles te vinden. "De zij voor de Zweedse gehaktballetjes is vergelijkbaar met die bij een Efteling-attractie."



Een leeg schap brengt kortstondig paniek, maar uiteindelijk verlaten ze vermoeid maar tevreden de winkel. "Mijn vrouw staat in het mega-magazijn de laatste spullen te verzamelen. Bureau Alex? Rij 12, stelling 24. Missie bijna geslaagd. Maar waar matras Valevåg had moeten liggen, is het schap leeg. Gelukkig ontdekt mijn vrouw hem een paar schappen verderop alsnog."

Met de planken tussen de voorstoelen in verlaten ze, helemaal kapot, de Zweedse winkelkolos. "En dan moet het monteren nog beginnen…"

Bron: De Teleraaf

Publicatiedatum: