Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
50 jaar Van Kooten Woninginrichting:

'Wat we met z’n allen hebben bereikt is dat we een begrip zijn in en rond Veenendaal'

Van Kooten Woninginrichting vierde op vrijdag 5 april haar 50e verjaardag. Rob van Kooten, de eigenaar, vertelt dat het bedrijf begon in 1974 toen zijn vader besloot voor zichzelf te beginnen als stoffeerder. Na verschillende locaties te hebben gehad, heeft Rob in 2015 de zaak gemoderniseerd en overgenomen. Het heeft een team van acht mensen en staat bekend om kwaliteit en het volgen van de nieuwste trends.



"Wat we met z'n allen hebben bereikt is dat we een begrip zijn in en rond Veenendaal en dat willen we natuurlijk graag zo houden", zegt Rob in een interview met De Rijnpost. Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal is gespecialiseerd in woninginrichting en interieuradvies. Voor onder andere pvc-vloeren, vinyl, tapijt, laminaat, marmoleum, gordijnen, shutters, raamdecoratie en accessoires kun je terecht in de winkel.

Ter gelegenheid van de jubileumviering waren er verschillende evenementen, waaronder een speurtocht voor klanten, een lunch voor leveranciers en een feestavond met familie en collega's. Klanten kunnen tot 4 mei profiteren van een korting van 20 procent op geselecteerde producten, en er zijn prijzen te winnen via een rad van fortuin.

Bron: De Rijnpost

Meer informatie:
Van Kooten Woninginrichting
Patrimoniumlaan 39-41
3904 AB Veenendaal
www.woninginrichtingvankooten.nl

Publicatiedatum: