Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Stefan Boen van Floer:

"Met de Akukurk Wandpanelen brengen we een 100% natuurlijk element in huis"

Floer, producent van vloeren en wanden, komt met een nieuwe collectie: de Floer Akukurk Wandpanelen. Deze duurzame akoestische wandpanelen van kurk combineren een 100% natuurlijke uitstraling met geluiddempende en isolerende eigenschappen. Maar naast de vele functionele voordelen, zijn de unieke Akukurk panelen een waanzinnige toevoeging in elke ruimte. Dankzij het opvallende 3D-effect draagt een akukurk wandpaneel bij aan een natuurlijke look en feel in ieder interieur.


Stefan Boen, verantwoordelijk voor productontwikkeling bij Floer.

100% natuurlijke wandpanelen
Na het succes van de Akupanel Wandpanelen, gelanceerd in 2022, heeft Floer weer een nieuwe, collectie toegevoegd aan het populaire wandbekleding assortiment. Met de introductie van de Akukurk Wandpanelen is Floer ervan overtuigd een unieke wandafwerking toe te voegen. "Met de Floer Akukurk Wandpanelen brengen we een 100% natuurlijk element in huis dat niet alleen uitzonderlijk duurzaam is, maar ook vele praktische voordelen biedt," verklaart Stefan Boen, verantwoordelijk voor productontwikkeling bij Floer.



Focus op duurzaamheid
Als Nederlandse vloerengroothandel staat duurzaamheid centraal in al haar activiteiten, van productie tot transport. Dit geldt ook voor de nieuwe collectie; alle Akukurk Wandpanelen zijn vervaardigd uit een kurkplaat bedekt met 100% natuurlijk boomschors, handgemaakt en rechtstreeks geoogst van de kurkeik. Het productieproces verklaart de duurzaamheid van deze producten. Bij het oogsten van de kurk worden er geen bomen gekapt en ondervinden de bomen zelfs geen enkele schade. Kurk groeit namelijk gewoon weer terug. De duurzame en natuurlijke wandpanelen van kurk worden bovendien handgemaakt in Portugal.



Akoestische wandpanelen
De Floer Akukurk Wandpanelen combineren hun natuurlijke aantrekkingskracht met praktische voordelen. Door de variatie in diktes van het schors worden geluidsgolven geabsorbeerd, waardoor de akoestiek in elke ruimte verbetert. Daarnaast bieden de 3D-panelen een isolerende werking, wat bijdraagt aan het behoud van een gelijkmatige temperatuur. Naast de praktische voordelen zijn deze panelen uitermate geschikt voor zowel huishoudelijke als commerciële ruimtes. De akoestische wandpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende looks, van 100% echt boomschors tot zandsteen-look. Met de introductie van de Akukurk Wandpanelen zet Floer een nieuwe standaard in duurzaamheid en innovatie op het gebied van wandafwerking.

Meer informatie:
Floer
Protonstraat 18
9743 AL Groningen
+31 (0)50 – 211 18 91
info@floer.nl
www.floer.nl

Publicatiedatum: