Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Home InStyle 2024 in Hong Kong: 'Nieuwste producten en trends onder één dak'

De Hong Kong Trade Development Council introduceert aan het eind van deze maand de 'April Lifestyle Products Fairs', met zes evenementen, voolop design en lifestyleproducten. Met de nieuwste producten en trends tentoongesteld onder één dak, zal het evenement Home InStyle, met een zorgvuldig samengestelde selectie van woningproducten van over de hele wereld, plaatsvinden in het Hong Kong Convention and Exhibition Centre (HKCEC) van 20 tot 23 april 2024.

Om bovenop markttrends te blijven en een meer uitgebreid sourcingplatform te bieden, zal de Hong Kong International HomeTextiles en de Furnishings Fair vanaf 2024 worden samengevoegd tot Home InStyle.

Het nieuwe zakelijke evenement, dat verbinding en inspiratie zal bieden voor de design- en lifestylegemeenschap, heeft tot doel exposanten en kopers in staat te stellen de nieuwste trends op het gebied van huishoudelijke artikelen te verkennen en slimme en unieke ontwerpen en producten te vinden. Met meer dan 1.700 exposanten uit 17 landen en regio's biedt het een ideaal platform voor exposanten om hun nieuwste producten te presenteren, terwijl het netwerken en samenwerken tussen handelaren wordt gefaciliteerd.

Vanuit Japan, Thailand, Taiwan en het vasteland van China zullen regionale producten naar Hong Kong worden gebracht. Ibaraki, Aomori en Yamagata prefecture uit Japan zullen traditionele ambachten zoals keramiek, pottenbakken en houtlak laten zien. In het Taiwan Paviljoen zullen producten die de CET Best Awards, Golden Pin Design Award en Taiwan Excellence hebben gewonnen, worden tentoongesteld. Het Thailand Paviljoen wordt dit jaar gemonteerd door de Thai Houseware Trade Association.

Ontwerp inspireert altijd. In de 'Hall of Elegance' zullen ontwerpcollecties en merken gepresenteerd worden, zoals Topchoice (Hongkong), Ucome, Amercook en AmVegan (Vasteland van China), Azuda (Taiwan) en meer.

De opvallende 'Cultural & Creative Corner' zal meer dan 50 exposanten bevatten, met de nadruk op betrokkenheid van internationale design merken met unieke en culturele concepten. Trendsetter PANTONE zal betrokken worden als kleurpartner, terwijl de toonaangevende kunstboekuitgever TASCHEN een lifestyle-bibliotheek zal opzetten in het gebied. Deelname van internationale organisaties zoals 'Center for International Trade Expositions and Missions' (Filippijnen), 'Organisation for Small & Medium Enterprises and Regional Innovation' (Japan) enI'ndustrial Design Development Association' (Taiwan) zullen regionale designproducten tonen. Lokale ontwerpers zoals The Lanes, The Swinging Sticks en AEfolio zullen samen een unieke reis samenstellen voor de bezoekers.

Gedurende de beursperiode zullen verschillende evenementen worden georganiseerd om bezoekers op de hoogte te houden van de laatste marktinformatie en verbindingen tussen exposanten en kopers te bevorderen. Er zullen seminars worden gehouden door branche-experts, die inzichten zullen delen over belangrijke gebieden die cruciaal zijn voor de ontwikkeling van de sector, zoals duurzaamheid en creatief denken. Bovendien zal de beurs interactieve demonstratiesessies bevatten, waarbij exposanten hun nieuwste producten zullen presenteren. Door te fungeren als een one-stop sourcing platform, zal de beurs uitzonderlijke zakelijke kansen bieden en voldoen aan de behoeften van kopers voor een diverse selectie van interieur producten.

Wat is EXHIBITION+?
De beurs zal gebruik blijven maken van het hybride model EXHIBITION+. EXHIBITION+ omvat vier belangrijke tentoonstellingselementen, waaronder door HKTDC georganiseerde fysieke beurzen, het slimme zakelijke matching-platform Click2Match, online-naar-offline seminars onder de Intelligence Hub, en het hktdc.com Sourcing platform, om 24/7 diensten te bieden die de flexibiliteit en effectiviteit van zakelijke promotie voor het MKB verhogen en voordelen bieden zoals verlengde beursperioden, uitgebreide platforms en verbeterde kansen. EXHIBITION+ breidt face-to-face interacties van fysieke tentoonstellingen uit naar een online slim zakelijk matching-platform om bedrijven te helpen proactief verbinding te maken met zakelijke partners.

Bezoek Home InStyle, 20-23 april 2024, in het Hong Kong Convention and Exhibition Centre.
Registreer hier.

Meer informatie:
Home InStyle
(852) 1830 668
exhibitions@hktdc.org
www.hktdc.com