Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Prijsvraag organisatie: 'Win een hotelovernachting'

The Club startpunt bezoek Antwerp Design Week

Tijdens Antwerp Design Week (ADW) krijgen bezoekers een kans om de designwereld in en rond de stad Antwerpen te ontdekken. De deelnemende bedrijven zijn verspreid over vijf districten: Downtown, North, East, South en West.

Tijdens het event kunnen belangstellenden de 'The Club – powered by Fedustria' bezoeken in het historische gebouw 'Het Steen'. "Op deze plek ontdek je (van) alles over de deelnemende merken en verschillende locaties. Boek vervoer, geniet van en gratis drankje en leer de Stad aan de Schelde kennen. Dit is het vertrekpunt van Antwerp Design Week. The Club is elke dag tijdens Antwerp Design Week geopend van 9:00 tot 19:00 uur", meldt de organisatie.Info point: Heb je vragen over Antwerp Design Week? Ontdek het bij Info Point in The Club en laat ons je helpen om het meeste uit je ervaring te halen. Leer alles over de deelnemende designmerken, ontdek de 31 verschillende locaties, vind het juiste vervoer en download de app voor de laatste updates. Al je vragen worden hier door ADW-medewerkers beantwoord.

Transport starters point: Om je comfortabel te verplaatsen tussen de verschillende designdistricten biedt Antwerp Design Week (ADW) vier verschillende vervoersopties aan. Kies uit de Shuttle, Taxi, Rent a Car of een stad-Velo. Het vervoer is alleen gratis tussen de 31 ADW-locaties.

Expositie: In The Club beleef je een op maat gemaakte expositie door de Belgische ontwerpers Frederik Delbart en Sophie Peelman, ook bekend als Peelvrouw. Tijdens deze expositie maak je voor het eerst kennis met alle deelnemende merken van Antwerp Design Week.Win een overnachting
Tevens kunnen mensen een overnachting winnen tijdens Antwerp Design Week in het luxueuze hotel, Sapphire House Antwerp. Met deze samenwerking zet Antwerp Design Week unieke Antwerpse hotels op de kaart. Registreer je voor Antwerp Design Week voor 15 mei en maak kans op een hotelovernachting in het Sapphire House Antwerp.

"Geniet van luxe accommodaties, uitstekende service en verrukkelijke culinaire hoogstandjes. Dit 16e-eeuwse gebouw, doordrenkt met de geschiedenis van Antwerpen, trekt direct de aandacht met zijn unieke architectuur", aldus de organisatie van Antwerp Design Week.

Meer informatie:
Antwerp Design Week
[email protected]
www.adw.life

Publicatiedatum: