Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sanderson Design Group terug naar Londen

Sanderson Design Group keert terug naar zijn roots in Voysey House, gelegen in het hart van Chiswick, Londen. Ze geloven dat deze thuiskomst niet alleen een belangrijke mijlpaal markeert in hun reis als bedrijf, maar ook aansluit bij hun voortdurende Layers of Legacy-campagne, die de blijvende charme van Sanderson-ontwerpen door de generaties heen viert.

Voysey House, voorheen bekend als het 'Witte Gebouw', draagt een rijke geschiedenis met zich mee, vooral als het enige commerciƫle gebouw ontworpen door de gewaardeerde Arts & Crafts-architect, C.F.A. Voysey. Oorspronkelijk opgericht in 1902 als een behangfabriek voor Arthur Sanderson & Sons, staat het gebouw symbool voor de evolutie van de Moderne Beweging architectuur.

Foto: Sanderson Design Group

Onder het initiatief van Dorrington heeft Voysey House onlangs een uitgebreide restauratie ondergaan, waarbij de oorspronkelijke ontwerpprincipes behouden zijn gebleven en tegelijkertijd de milieuvriendelijke kenmerken zijn verbeterd. Van de zorgvuldige opknapbeurt van het wit geglazuurde baksteenwerk tot de heropleving van de iconische 'Voysey Green' metaalgecoate ramen, elk aspect is doordacht beheerd om het opmerkelijke verleden van het gebouw te eren.

Het vijf verdiepingen tellende gebouw zal nu een uitgebreid Sanderson-archief herbergen dat teruggaat tot de jaren 1600, naast de ontwerpstudio's van gerenommeerde merken zoals Sanderson, Morris & Co., en Zoffany, evenals moderne merken en workshops.

Het team van Sanderson Design Group kijkt ernaar uit om terug te keren naar hun erfgoedhuis en is van plan om een dynamisch creatief centrum voor zichzelf en hun partners te vestigen, ter inspiratie van de volgende generatie impactvol ontwerp.

Bron: www.linkedin.com

Publicatiedatum: