Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Europese expansie van Trendhopper gaat door

Vanaf eind 2022 opende franchiseformule Trendhopper de ene na de andere vestiging in Duitsland om omarmd te worden door het Duitse publiek. En deze expansie gaat door. Binnen het bedrijf zijn er meerdere redenen voor een feestje. Niet alleen vanwege haar 40-jarige bestaan, maar ook omdat Trendhopper dit jaar haar eerste vestiging gaat openen in een ander Europees land.Uitbreiding in Duitsland
In Duitsland zette Einrichtungspartnerring VME GmbH & Co. KG. de uitbreiding al eerder in met Trendhoppers in Coesfeld, Aalen, Apen en Stralsund. Op dit moment staat de teller op 9 vestigingen. De komende maanden zullen er nog 3 nieuwe vestigingen geopend worden, namelijk in Werl, Crailsheim en Bitburg. Met deze nieuwe vestigingen bouwt VME verder aan de groei in Duitsland, waar Trendhopper zeer goed ontvangen wordt. Mede door dit enthousiasme durft Einrichtungspartnerring VME GmbH & Co. KG. het aan om nog een ander Europees land aan te boren.

Grüß Gott, Trendhopper
In augustus 2024 zal Trendhopper haar deuren openen van de eerste vestiging in Oostenrijk, namelijk in de hoofdstad Wenen. Met de toevoeging van Oostenrijk aan haar portfolio, is Trendhopper straks actief in 3 Europese landen en daar is commercieel directeur van VME Nederland, Göran van Tol uitermate trots op: "Goed werk van onze Duitse ondernemers en collega's die deze groei mogelijk maken. Samen staan we sterk."

VME Nederland en VME GmbH De VME Woon Retail Groep, waar Trendhopper sinds 2012 onderdeel van is, is een volle dochtermaatschappij van Einrichtungspartnerring VME GmbH & Co. KG. Door de Trendhopper-formule uit te breiden in Duitsland en Oostenrijk, beoogt de organisatie verdere internationale groei in de toekomst.

Meer informatie:
VME Nederland BV
035-2400 338
commercie@vmeretail.nl
www.trendhopper.nl

Publicatiedatum: