Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Alexander Broos van MercuryFlooring: "We hebben grote stappen gezet"

MercuryFlooring is een familiebedrijf dat decoratieve deurmatten produceert. Deels geproduceerd in Waregem en deels in de Chinese stad Rizhao. In totaal heeft de onderneming ongeveer 120 werknemers in Waregem en 250 in Rizhao. Onder leiding van CEO Rik Dewinter en zijn team, inclusief COO Michel Verstraeten, CFO Lorenzo Boulaert en commercieel directeur Alexander Broos, heeft MercuryFlooring recentelijk met succes deelgenomen aan de beurs Heimtextil in Frankfurt, waar het zichzelf presenteerde met opmerkelijke resultaten.


Jelle Haegeman en Alexander Broos van MercuryFlooring. De vloerbedekkingsspecialist toont de designcollectie Basalt, geproduceerd van gerecyclede truckbanden en PVC.

"We proberen het verschil te maken met ons breed assortiment (alle maten, alle kleuren) en verder met onze niets ontziende dienst bij en na verkoop", zegt CCO Alexander Broos namens MercuryFlooring tegen het platform Made in West-Vlaanderen. "Ook qua duurzaamheid hebben we de voorbije jaren grote stappen gezet. In Waregem wordt alle regenwater opgevangen en liggen er 3.500 zonnepanelen op het dak van de fabriek. Ook gerecycleerde deurmatten behoren nu tot het aanbod. En verder is dit een product waar altijd vraag naar zal blijven vanuit de markt. Noem het - spijts de perceptie - toch maar een meerwaardeproduct, dat goedkoop is en gemakkelijk in gebruik."

Lees hier het complete artikel.

Meer informatie:
MercuryFlooring
Steenovenstraat 38
8790 Waregem
+32 56 61 06 95
info@mercuryflooring.com
www.mercuryflooring.com

Publicatiedatum: