Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lamett toont voor het eerst haar gloednieuwe showroom tijdens de Flanders Flooring Days

De Belgische parket- en parquetvinylfabrikant Lamett stelt tijdens de Flanders Flooring Days in mei voor het eerst haar 650m² grote showroom voor. Sinds twee jaar is de vloerproducent grondig aan het uitbreiden op haar site in Deerlijk. Het hoofdkwartier werd uitgebreid met extra opslagruimte, een grote en inspirerende showroom, maar ook extra kantoren, vergaderruimtes en moderne faciliteiten voor de medewerkers.Het resultaat mag gezien worden: de vloeren van Lamett komen tot hun recht in een aangename, lichtrijke setting. Grote oppervlakken met showvloeren worden gecombineerd met natuurlijke materialen. Maar er zijn ook veel dynamische hoeken die de bezoeker beslist informeren en inspireren. Er werd aan zit- en werkruimte gedacht zodat de architect hier samen met zijn klant prachtige plannen kan creëren met de mooiste vloeren. Zijn er technische vraagstukken, dan heeft Lamett alle in-house kennis om hier gedetailleerd advies in te geven. Deze showroom wordt incontournabel voor de vakman en de (interieur-) architect. Ook de consument is welkom.Lamett Product Center
Tijdens het verbouwproject kwamen er extra opportuniteiten op het pad die Lamett met beide handen genomen heeft: op een aangrenzend perceel kwam een voormalige autogarage te koop. De parketleverancier zal hierin het Lamett Product Center herbergen. Binnenkort worden hier alle trainingen verzorgd en zal de afdeling Productontwikkeling hierin zijn intrek nemen. Ook hier worden de deuren opengezet tijdens de Flanders Flooring Days.

Van 13 t/m 16 mei is het nieuwe pand van Lamett in Deerlijk te bezoeken.

Meer informatie:
Lamett
www.lamett.nl

Publicatiedatum: