Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voor Interfloor Tapijt en Vinyl in Friesland en Noord-Holland

Anno Boonstra 25 jaar vertegenwoordiger

In mei 1999 betrad Anno Boonstra vanuit de buitendienst in de gordijnen en vloeren de wereld van Interfloor Tapijt en Vinyl als vertegenwoordiger in Friesland en Noord-Holland. Onlangs vierde hij zijn 25-jarig jubileum bij het bedrijf uit Zwartsluis, waarbij directeur Lens Nekeman hem hartelijk bedankte met enveloppen met inhoud en een fraai bloemstuk tijdens een bijeenkomst met de directie en het management.

De magazijnhal was versierd met een groot spandoek waarop de tekst "Anno rijdt al jaren het noorden door, Lokwinske 25 jier Interfloor". En in het bedrijf hingen diverse posters met foto's van Anno op met teksten als: "Oké doen we het zo", "Agoeie" en "Sa ist en net oars".

Tijdens een gepland weekenduitje in oktober zal het hele team, samen met partners en oud-medewerkers, uitgebreid stilstaan bij niet alleen Anno's jubileum, maar ook bij dat van vier andere jubilarissen en één pensioengerechtigde.

Het bedrijf waardeert Anno's inzet door de jaren heen zeer, zoals Lens Nekeman benadrukte. Hij prees zijn toewijding aan de klanten en het bedrijf. Anno, woonachtig in Ureterp, bracht voor zijn tijd bij Interfloor al waardevolle ervaring mee vanuit zijn werk bij de winkels van Lippe Wonen in het Noorden, wat hem een uitstekende ambassadeur maakte voor Interfloor in de regio.

Zijn betrokkenheid bij beurzen, vergaderingen en dagelijkse praktijk heeft Anno tot een integraal onderdeel van het team gemaakt, waarbij hij nauw samenwerkt met de verkoopbinnendienst en de directie.

Lens kijkt terug op een succesvolle samenwerking van 25 jaar en hoopt deze voort te zetten tot aan Anno's pensioen, uiteraard in goede gezondheid.

Naast zijn werk heeft Anno ook een gezinsleven als vader van twee kinderen en vindt hij balans in zijn passie voor jagen en het fokken van alpaca's. "Dus in die omstandigheden moet het de komende jaren zeker ook goed lukken", aldus Lens, die met veel vertrouwen de komende jaren tegemoet ziet.Wil je Anno feliciteren met zijn jubileum? Klik dan hier.

Meer informatie:
Interfloor
Adelaarstraat 6
8064 AH Zwartsluis
038-3866222
[email protected]
www.interfloor.nl