Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wie is Floor Inspector Benno Broen?

Floor Inspector zegt een onafhankelijke deskundige in vloeren te zijn. Maar wie is hij? Van kinds af aan, onder de vleugels van zijn vader en grootvader, heeft Benno Broen, de kneepjes van het vak geleerd. "Mijn passie voor vloeren is gegroeid van een jeugdige nieuwsgierigheid tot een professionele expertise. Een groei die ook nu nog dagelijks door gaat", legt hij uit.


Onafhankelijke deskundige in vloeren Benno Broen van Floor Inspector.

Persoonlijke groei en passie voor vloeren
Benno vervolgt: "Elk vrije uur en elke schoolvakantie was ik te vinden in de werkplaats, leren van familieleden die al generaties lang meester waren in het vloeren ambacht. Op mijn zestiende legde ik al zelfstandig vloeren, gedreven door een passie voor de hoogst haalbare kwaliteit. Deze passie is niet zomaar ontstaan; het is een erfenis van generaties vakmanschap. Bij het kiezen van leveranciers was mijn criterium niet prijs, maar de continue kwaliteit. Ik zocht leverancier die mijn visie begrepen en producten leverden die mijn klanten verdienden. Dit resulteerde in het bedienen van klanten die het begrepen, waardeerden en respecteerden."

Lees hier de hele blog.

Publicatiedatum: