Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Deze trendkleur zagen we al veelvuldig op de catwalk, maar nu óók in interieurs

In 2024 is vuurrood niet alleen opvallend aanwezig op de catwalks en rode lopers, maar maakt het ook zijn intrede in interieurs. Deze gedurfde trendkleur, variƫrend van diepe, intense tinten tot zachtere nuances, belooft het hart van menig interieurliefhebber sneller te laten kloppen in het komende jaar. Interieurontwerper Shea McGee voorspelt de opkomst van warme, nostalgische kleuren zoals terracotta, oudroze-rood, bordeaux, roestkleur, zacht mauve en aardse bruine tinten met rode ondertonen.



Het integreren van vuurrood in het interieur kan op diverse manieren, van subtiele accenten zoals kussens en kunstwerken tot gedurfde keuzes zoals een vuurrode bank of een statement muur in terracotta. Deze trendkleur straalt een warme en krachtige uitstraling uit, en de combinatie met natuurlijke materialen en texturen, zoals hout en linnen, zorgt voor een gebalanceerd en warm gevoel in huis. Durf jij het aan om vuurrood in je interieur te verwelkomen? Hier zijn alvast wat inspiratiebeelden.

Bron: Jan

Publicatiedatum: