Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vijf don'ts bij het versieren van de kerstboom

Wat moet je vooral niet doen tijdens het decoreren van een kerstboom? vtwonen geeft antwoord op deze vraag. Ze zetten vijf absolute dont's op een rijtje.


Te zware ballen: Het gebruik van te zware kerstballen kan ervoor zorgen dat takken gaan hangen, naalden uitvallen en er een risico op breuk bestaat.

Te snel versieren: Het wordt afgeraden om de kerstboom te snel te versieren, omdat dit de levensduur van de boom kan verkorten.

Spuitsneeuw gebruiken: Het gebruik van nep- of spuitsneeuw wordt afgeraden, vooral bij echte kerstbomen, omdat dit de boom kan laten uitdrogen en brandgevaar kan veroorzaken.

Kerstverlichtingmissers: Het wordt afgeraden om de kerstboom volledig te omwikkelen met lichtsnoeren voordat je hebt gecontroleerd of de verlichting werkt.

Geen water geven: Na het versieren van de kerstboom wordt gewaarschuwd om geen water te geven, vooral als het een gezaagde boom is. Dagelijks water geven met een kerstboomvoet met waterreservoir wordt aanbevolen om de boom langer mooi te houden, naaldverlies te verminderen en het brandgevaar te verminderen.

Bron: vtwonen

Publicatiedatum: