Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Heel normaal dat er gele vlekken op een hoofdkussen kunnen komen'

In het recente artikel van Mind The Bed worden praktische oplossingen geboden voor een veelvoorkomend probleem: gele vlekken op kussens. Johnno van den Brink deelt nuttige inzichten en doeltreffende methoden om niet alleen van deze vlekken af te komen, maar ook om ze in de toekomst te voorkomen.

Het artikel begint met een inzichtelijke verklaring van waarom kussens na verloop van tijd geel kunnen worden. Factoren als zweet, dode huidcellen, natuurlijke oliƫn, speeksel en make-up blijken vaak de boosdoeners te zijn. Vervolgens worden gedetailleerde reinigingsmethoden gepresenteerd, met een focus op het gebruik van de wasmachine in combinatie met een specifiek mengsel van water, vaatwasmiddel, witte azijn, zuiveringszout en wasmiddel.

Alternatieve methoden, zoals het gebruik van baking soda, witte azijn, citroensap en enzymatische reinigers, worden eveneens behandeld om lezers verschillende opties te bieden. Het artikel benadrukt ook dat, zelfs als het kussen wasbaar is, het altijd verstandig is om eerst op een klein stukje stof te testen.

Publicatiedatum: