Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Altis Keukens zet 'baanbrekende stap' door lancering van revolutionair systeem

Altis Keukens, gevestigd aan de Frankenweg 55, 5349 AP in Oss, heeft op 1 december jongstleden naar eigen zeggen "een baanbrekende stap gezet in de wereld van keukenwinkels door als eerste in Nederland een revolutionair Digitaal Product Kennissysteem (DPK) te lanceren." Deze primeur vond plaats in de keukenshowroom van Altis Keukens in Oss, waar het DPK systeem belooft consumenten een sensationele nieuwe winkelervaring te bieden.

Het DPK systeem, dat staat voor Digitaal Product Kennissysteem, omvat maar liefst 60 strategisch geplaatste monitoren in de showroom. Deze monitoren tonen op het juiste moment en op de perfecte locatie gedetailleerde product- en prijsinformatie van de tentoongestelde keukens. Wat het systeem echt uniek maakt, is dat de getoonde informatie real-time kan worden aangepast op basis van de vragen en behoeften van de consumenten die de showroom bezoeken.

Jules Verwijst en Martijn van Meerten, de bedenkers van het DPK systeem, zijn verheugd over de positieve reacties die ze tot nu toe hebben ontvangen van bezoekers. "Het bedenken van het systeem is één ding, maar het vervolgens foutloos implementeren is echt de kroon op dit idee," aldus Martijn & Jules.

Het DPK systeem biedt niet alleen voordelen voor consumenten, maar opent ook de deur voor de toeleveranciers van Altis Keukens om (actuele) content te tonen bij hun productgroepen. Hierdoor hebben leveranciers de mogelijkheid om potentiële klanten te bereiken en zo de omzet te vergroten.

De lancering van het DPK systeem markeert een nieuwe mijlpaal voor Altis Keukens en bevestigt hun toewijding aan innovatie en het bieden van een optimale winkelervaring voor hun klanten.

Meer informatie:
Altis Keukens
Frankenweg 55, 5349 AP Oss
www.altiskeukens.nl

Publicatiedatum: