Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Interview met Kees Schilder, bedrijfsleider van het Volendamse bedrijf

Zo komt Kex Keukens aan rapportcijfer 9.8

Kex Keukens Volendam heeft zich weten te onderscheiden in de branche door een buitengewone klanttevredenheid te realiseren, met een indrukwekkend gemiddeld cijfer van 9.8. Kees Schilder, bedrijfsleider van Kex Keukens, deelt graag de sleutelfactoren die hebben bijgedragen aan dit succes.

"Onze combinatie van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, hoge servicegerichtheid en het nauwgezet nakomen van afspraken met klanten heeft bijgedragen aan de positieve beoordelingen," legt Kees uit. "We zijn zeer tevreden met de feedback die we ontvangen in de vorm van uitstekende reviews."


Het team van Kex Keukens, met uiterst rechts bedrijfsleider Kees Schilder.

De filosofie van Kex Keukens is gebaseerd op kwaliteit, ervaring en klantgerichtheid. "Wij zien de keuken als het hart van het huis, een plek waar herinneringen worden gemaakt en gedeeld," zegt Kees. Deze waarden vormen de kern van de identiteit van Kex Keukens en vertalen zich naar de ervaring die klanten hebben bij het kopen van een keuken.

Wat betreft klantenservice legt Kees de nadruk op aandacht voor elk detail van de keuken, van ontwerp tot maattekeningen. "Dankzij directe communicatielijnen tussen ons verkoopteam en de klantenservice kunnen we effectief reageren op vragen en behoeften van klanten, wat resulteert in hoge klanttevredenheid," voegt hij toe.


De voordelen van deze keukenopstelling kenmerken zich tot veel opbergruimte en de mogelijkheid om een groter werkblad te plaatsen.

Kex Keukens onderscheidt zich van andere leveranciers door de mogelijkheid van een "totaalpakket" aan te bieden, als onderdeel van Carré Wonen en Slapen. "Interieur, badkamer en keuken, alles is onder één dak beschikbaar voor onze klanten," legt Kees uit. "In samenwerking met de stylisten van Carré en Bex Badkamers komen we qua ontwerp, inrichting, kleur & styling altijd tot het gewenste resultaat."


Een goed doordacht keukenontwerp is essentieel voor zowel functionaliteit als uitstraling van zowel keuken als woonkamer.

Wat betreft de toekomst ziet Kees een verdere intensivering van de samenwerking met Carré Wonen en Slapen. Het jonge team van Kex Keukens blijft zich ontwikkelen in trends, design en ontwerp, met als doel om klanten compleet te ondersteunen en te voorzien in hun toekomstige behoeften met vertrouwen en innovatie. Met een optimistische blik op de toekomst blijft Kex Keukens streven naar het verbeteren van de al uitstekende klanttevredenheid.


Optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte begint bij een doordachte keukenindeling.

Meer informatie:
KEX Keuken Expert
Julianaweg 137a
1131 DH Volendam
0299 412190
[email protected]
www.kexvolendam.nl