Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Woongelofelijk Van Donzel opent nieuwe afdeling

Het is oktober woonmaand. Een goed moment van Woongelofelijk Van Donzel om de nieuwe afdeling 'Vloer • Raam • Muur' te openen.

"De nieuwe afdeling geeft veel inspiratie voor iedereen die zijn interieur een boost wil geven" zegt Doret, interieurstylist bij Woongelofelijk Van Donzel. Op de afdeling vind je alles voor je vloer, ramen en muren. Van gordijnen en raamdecoratie tot behang en PVC vloeren. Met een team van specialisten krijgen klanten een totaal interieuradvies, zodat meubels en woninginrichting één geheel vormen. "Op onze nieuwe afdeling Vloer • Raam • Muur vind je alle inspiratie die je nodig hebt", zegt Doret.



Woongelofelijk Van Donzel heeft ook een presentatieruimte met VR-experience waarmee klanten virtueel door hun nieuwe droominterieur lopen. Josien den Otter, marketingmanager, voegt toe: "Met de heropening van onze afdeling Vloer • Raam • Muur willen we onze klanten niet alleen de nieuwste trends bieden, maar ook een unieke beleving."

Om de opening van de afdeling te vieren, biedt Woongelofelijk Van Donzel speciale verkas acties. Van 6 t/m 21 oktober profiteren klanten van exclusieve kortingen op alle PVC-vloeren, raamdecoratie en gordijnen. Zo bieden ze gratis inmeten en egaliseren voor nieuwe PVC-vloeren. En ook gratis inmeten en montage voor raamdecoratie, gordijnen en rails.

Meer informatie:
Woongelofelijk Van Donzel
Industrielaan 12
5405 AB Uden
0413 26 25 39
info@vandonzel.nl
www.vandonzel.nl

Publicatiedatum: