Marco Mulder (Droppery) en Sven Andriessen (LogicTrade) reageren

Twee bedrijven uit de interieurbranche belanden op prestigieuze top 100-lijst

Ieder jaar maakt MT/Sprout een lijst van de 100 best presterende bedrijven die software as a service (SaaS) aanbieden. De top 100 van Nederland (tot een omzet van 50 miljoen euro) wordt geselecteerd op basis van omzetgroei (MRR), churn, snelheid internationale expansie en efficiency.

Ook twee bekende van de interieurbranche hebben een plek weten te bemachtigen in de prestigieuze lijst. Zo is LogicTrade terug te vinden op de 51e plek, terwijl het vorig jaar nog op de 72e plek stond. Nieuwkomer Droppery eist de oude plek van LogicTrade op: positie 72. 


Sven Andriessen, sales director bij LogicTrade.

LogicTrade
Dagelijks ondersteunt LogicTrade meer dan 1000 winkels door heel Nederland met een compleet scala aan software voor de gehele meubel-, slaap- en woningtextielbranche. Daarmee heeft het bedrijf uit Staphorst een positie in de top 100 weten te bemachtigen. Sales directeur Sven Andriessen laat weten trots te zijn dat LogicTrade wederom in de SaaS top100 staat.

"Zeker omdat we de SaaS-automatiseerder zijn in woonbranche", zegt hij. "Dat maakt ons innovatief en levert veel voordelen op voor onze klanten. Doordat we een volledig cloud-systeem leveren kan je bijvoorbeeld vanuit alle plekken werken, inloggen in de browser, sneller en efficiënt werken en ben je niet afhankelijk van de eigen infrastructuur."

Met de 51e plek is Sven erg blij, maar... de top 10 zou helemaal mooi zijn. "We streven ernaar om bij de tien beste SaaS-bedrijven van Nederland te komen. Op verschillende criteria scoren we al erg goed, zoals de groei op het gebied van abonnementen en het minimale klantverloop. Qua internationale expansie is nog winst te behalen, want als we naar het klantenbestand kijken komen de meeste bedrijven uit Nederland." LogicTrade heeft de ambitie om zich ook te richten op het buitenland, dus een positie in de top 10 is meer dan een wens.


Marco Mulder, CEO en oprichter van Droppery.

Droppery
De oude positie van LogicTrade wordt overgenomen door het platform Droppery. In slechts twee jaar tijd is het softwarebedrijf opgenomen in de ranglijst voor de SaaS-industrie. Het Amsterdamse bedrijf helpt groothandels en fabrikanten met onder andere het verwerken van productdata, voorraad beheer, orderverwerking en dropshippen. 

"Een geweldige prestatie en een mooie waardering. We zijn enorm trots om hier deel van uit te maken. Het doel is om onmisbaar te worden voor de leveranciers die gebruik maken van Droppery", laat CEO en oprichter Marco Mulder weten. "We zullen er alles aan doen om deze lijn vast te houden. Onze focus blijft organische groei en willen vooral altijd onze beloftes richting onze bestaande klanten blijven nakomen, dat is voor ons het allerbelangrijkste."

bekijk hier de gehele SaaS100 2023.

Meer informatie:
LogicTrade
(088) 240 01 80
info@logictrade.nl
www.logictrade.nl

Droppery
Vossiusstraat 20 2
1071 AD Amsterdam
020 210 1895
info@droppery.io
www.droppery.io


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.