Tot 1 juni nog Early Bird-korting op tickets van Festival Interieur

Een trendwatcher van internationale allure, Nederlandse topontwerpers die hun ontwerpvisie delen, vernieuwende ontwikkelingen en onderwerpen als interieur, design, kunst, trends en duurzaamheid, ondernemen én een woonpsycholoog; het programma van Festival Interieur – het jaarlijks terugkerende event van interieurnetwerk BNS Crisp – is volop in ontwikkeling. "Het belooft een gouden festivaldag te worden waar interieurprofessionals zich kunnen laven aan inspiratie en vol frisse ideeën weer naar huis gaan", aldus de organisatie.Topdesign en trends
Claire en Roderick Vos zijn de keynote tijdens Festival Interieur. Deze topontwerpers - met beiden hun eigen disciplines - staan samen aan het roer van Studio Roderick Vos, waar zij verantwoordelijk zijn voor een tal van iconische ontwerpen. Daarnaast zal Stefan Scholten, één van de meest bepalende stemmen in het Dutch Design, zijn visie als creative director bij BN Walls met ons delen. Woonfestivalgangers worden daarnaast óók nog eens getrakteerd op een trendtalk door de Zweedse trendwatcher Stefan Nilsson.

AI en psychologie
Werk jij al met ChatGPT? Jody Hoogendoorn, bekend van Pinterest Power, vertelt wat deze ontwikkeling voor jou als creatief ondernemer kan betekenen. Wie weet worden jouw webteksten straks wel met deze tool geschreven... Daarnaast haalt dieptepsycholoog, schrijfster en kunstenares Jeanette Mennes het beste in je naar boven met haar visie op individueel leiderschap en met haar boek 'Kleur bekennen'.

Maak kennis partners van BNS Crisp
Uiteraard is je netwerk verder uitbouwen onderdeel van het festival! Tijdens de pop-upmarkt leg je contact met de partners van BNS Crisp; gerenommeerde interieurmerken die je graag meer over hun producten en werkwijze vertellen. Op het trendforum ontdek je de laatste innovaties op het gebied van product, materiaal en kleur en daarnaast praat je gezellig bij met vakgenoten op het festivalterrein midden in het ruisende bamboe.

Laatste kans om een Early Bird-ticket aan te schaffen!
Dit is de laatste kans om met korting het festival te bezoeken! Bezoekers kunnen nog tot en met 31 mei profiteren van het Early Bird-tarief. Een festivaldagticket inclusief een warm welkom, lunch en gratis parkeren koop je dan voor slechts 95,- euro in plaats van 125,- euro. Voor leden van BNS Crisp geldt uiteraard een speciaal ledentarief.

Koop je ticket via: www.festivalinterieur.nl/tickets

Meer informatie:
Festival Interieur
Buitenplaats Netl
Leemringweg 19
8317 RD Kraggenburg
www.festivalinterieur.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.