Woontrend Event bij TMC Bergen op Zoom

Vandaag, donderdag 25 mei, houdt TMC Wonen in hun winkel in Bergen op Zoom vanaf 18.30 uur een Woontrend Event voor klanten, stylisten, architecten, collega's en alle andere geïnteresseerden.

De woonindustrie heeft de laatste jaren in de lift gezeten. Woonprogramma's worden goed bekeken en op social media zijn de mooiste interieurs te vinden. Veel leuker is het natuurlijk om dit in het echt te beleven en om professionals aan het werk te zien. Zo ontdek je meteen de nieuwste trends en producten voor een nieuw interieur. Daarvoor is het Woontrend Event bij TMC Wonen opgezet.

Nadat TMC Wonen in 2020 een flinke make-over heeft gehad, passen we de winkel steeds weer aan naar de nieuwste trends, met de mooiste producten en stijlen. Er valt bij TMC Wonen in Bergen op Zoom dus veel te bekijken en te ontdekken. Het Woontrend Event staat in het teken van nieuwe ontwikkelingen in de woonindustrie op het gebied van trends, kleuren en materialen. Er wordt een trendlezing gegeven en deelnemers kunnen een masterclass over de kunst van het verlichten bijwonen. Tijdens speeddates met interieurspecialisten van TMC Wonen kunnen klanten tips en tricks inwinnen voor eigen woonplannen. Daarnaast is er tijdens het event natuurlijk veel aandacht voor gezelligheid! Hapjes en drankjes van een top cateraar en live muziek op de achtergrond maken het feest compleet.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.