'Duurzaam hardhout voor de buitenruimte'

Groothandel in hout- en plaatmateriaal failliet

Vandaag, vrijdag 19 mei heeft de rechtbank Almelo een bedrijf in duurzaam hardhout voor de buitenruimte failliet verklaard. Als curator is Metin Inan aangesteld.

Het gaat hierbij om Wemi Hout, een groothandel in hout- en plaatmateriaal in Nederland en België. Het assortiment bestaat uitsluitend onder andere Multiplex, betonplex, OSB platen, underlayment, MDF platen, spaanplaat en Douglas hout. Voor het plaatmateriaal gebruiken zr eersteklas fineren. Wemi Hout claimt dat al het hout afkomstig is van betrouwbare en duurzame leveranciers.   

'Als specialist in hardhout zijn wij een unieke partner voor uiteenlopende opdrachtgevers', meldt het bedrijf op de website. 'Wij importeren, bewerken en verkopen hardhout met een duidelijk ideaal: een wereld waarin gebouwd wordt met hout wat zowel economisch, ecologisch als sociaal verantwoord is', aldus de firma Wemi Hout B.V., handelend onder Twentse Afbouw en Trapexpert en Twentse Afbouw. Meer informatie:
Wemi Hout B.V.
Hengelosestraat 100-9
7514 AK Enschede
www.wemihout.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.