Niaga partner BekaertDeslee introduceert volledig circulaire matrashoes

BekaertDeslee introduceert tijdens Interzum 2023 in Koelnmesse een volledig recyclebare matrashoes van polyester in samenwerking met Niaga en TripleR. BekaertDeslee is specialist in de ontwikkeling en productie van matrasstoffen, matrashoezen en slaapoplossingen. Gemaakt van slechts één schoon en oneindig materiaal, kan de hoes aan het einde van zijn levensduur worden gerecycled tot dezelfde of vergelijkbare producten. Op deze manier worden materialen beschermd voor toekomstige generaties.

Samen sterker
Met de introductie van het 100% polyester matrashoes benadrukt BekaertDeslee de kracht van 'samen sterker'. Door het gebruik van het Niaga-etiket op hun matrashoezen bieden ze de transparantie die nodig is om materialen te hergebruiken en te recyclen tot nieuwe matrassen of textiel. Het QR-label op het Niaga-etiket, dat uniek is per hoes, is mogelijk gemaakt door TripleR. Hierdoor kan digitale identificatie op artikel niveau plaatsvinden, waardoor ontwerpers, fabrikanten, retailers, consumenten, verzamelaars, ontmantelaars en recyclers gedurende de hele levenscyclus van een product op de hoogte blijven.

Hans Kreemers, Sales Group Manager bij BekaertDeslee, zegt: "Duurzaamheid is voor ons geen keuze meer. En we moeten nog meer doen als we een betere toekomst willen creëren. Circulariteit is waar we naar streven. Maar om dit te bereiken, moeten we samenwerken in de waardeketen. Onze succesvolle samenwerking met Niaga en TripleR heeft ons op weg geholpen om een echt verschil te maken in het beheer, hergebruik en recyclen van materialen."

Meer informatie:
BekaertDeslee
Deerlijkseweg 22
8790 Waregem
+3256624111
info@bekaertdeslee.com
www.bekaertdeslee.com

Niaga
Urmonderbaan 22
6167 RD Geleen
046 750 6590
www.niaga.world


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.