Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GROHE komt met een uitbreiding binnen het accessoires assortiment

De badkamer is een fijne plek om je na een drukke dag terug te trekken en even te ontspannen. Toch zijn velen niet volledig tevreden met hun badkamer. In tijden van hoge kosten voor water en energie zijn zij echter terughoudend om een volledige renovatie te starten. Zo begint GROHE haar persbericht.

Daarom introduceert GROHE binnen het GROHE QuickFix-portfolio nu Glue or Screw, een uitbreiding binnen het accessoires assortiment. GROHE accessoires kunnen vanaf nu gelijmd of geschroefd worden. Zo kunnen doe-het-zelvers en beginnende klussers de keuken of badkamer gemakkelijk en relatief goedkoop een upgrade geven. De accessoires zijn vanaf medio mei te koop bij de bouwmarkten en (sanitair)webshops.



Foolproof upgrade
Consumenten die op zoek zijn naar een simpele badkamer make-over kunnen nu kiezen uit een breed assortiment aan bijpassende accessoires, als aanvulling op de kranen in het GROHE QuickFix-portfolio. Dankzij de lijm- of schroef-optie zijn deze producten makkelijk te monteren: je hoeft alleen te kiezen voor boren of lijmen. Kies je voor de lijm-optie, dan kan dit later weer worden verwijderd zonder lijmresten op de muur achter te laten. De drie beschikbare accessoirelijnen zijn Start, Start Cosmopolitan  en Start Cube , en bieden verschillende soorten badjashaken, toiletborstelsets, zeepdispensers en handdoekbeugels of -ringen in de kleuren Chroom, Supersteel of mat zwart.

Alles wat je nodig hebt
Zoals alle producten in het QuickFix-portfolio, bieden deze nieuwe accessoires verschillende voordelen voor een makkelijke installatie. De instructies worden in stappen uitgelegd voor zowel lijmen als schroeven, waardoor het installeren van de producten makkelijker gaat dan ooit. De QuickGuides die bij de producten worden meegeleverd bestaan uit duidelijke en korte instructies met afbeeldingen. Consumenten die liever een video volgen, kunnen de QR-code op de verpakking scannen en zo de instructie op beeld volgen. Indien de accessoires vastgelijmd worden, houd er dan rekening mee dat de QuickGlue apart verkrijgbaar is.

Meer informatie:
GROHE
www.grohe.nl

Publicatiedatum: