Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Aanschaf van nieuw beddengoed draait voor Erik uit op een nachtmerrie'

Bijzondere rechtszaak, waarvan Panorama verslag doet. 'De aanschaf van nieuw beddengoed draait voor Erik uit op een nachtmerrie. Of is ook deze droom gewoon bedrog?', schrijft het mannenblad, die de zaak bij de politierechter bijwoonde. 



Om een lang verhaal kort te maken. Erik kocht naar eigen zeggen onlangs een nieuwe molton bij de Hema. 'In andere tijden had hij het niet in zijn hoofd gehaald om 56 euro te spenderen aan beddengoed, hij snoof het liever op, maar nu was alles anders', schrijft Panorama. 'Helaas ging het al mis toen hij het ding thuis om het matras wilde spannen. In een van de hoeken scheurde de gloednieuwe molton onmiddellijk open'.

Dagen later was hij aan het shoppen, toen zijn oog viel op het bekende rood-witte logo en hem direct de kapotte molton te binnen schoot. Panorama meldt: 'Hij besloot verhaal te gaan halen. Achterin de zaak vond hij een identieke molton. Hij opende de verpakking en haalde het product er deels uit. Ver genoeg om de naden ervan aan een grondig onderzoek te kunnen onderwerpen. Als hij het niet dacht... Driftig beende hij naar de servicebalie.'

Slot van het liedje: de politierechter legde hem een taakstraf op van 80 uur voor de poging tot oplichting en het vernielen van de verpakking.

Lees hier het complete artikel.

Publicatiedatum: