Caesarstone en GROHE SPA werken samen aan badkamercollectie

GROHE SPA koos Caesarstone voor het creëren van kraanhendels, waarin de tijdloze en duurzame kwartsontwerpen van het merk zijn verwerkt. De kranen van de GROHE SPA Atrio en Allure Brilliant Private Collections kunnen worden gecombineerd met Caesarstone bladen met hetzelfde ontwerp en dezelfde afwerking.De organische oppervlakken van Caesarstone zijn geïnspireerd op de schoonheid van de natuur en worden gecreëerd met een focus op design. 5143 White Attica en 5100 Vanilla Noir, de twee kleuren die GROHE voor zijn SPA-collectie heeft gekozen, zijn geselecteerd vanwege de opvallend elegante designs. White Attica roept de luxe op van marmer door de witte basis en de combinatie van donkere en lichte blauwgrijze aderen die over het oppervlak lopen. Vanilla Noir heeft een donkere basis die wordt overspoeld met romige vanille-aders.

"Dankzij de Private Collections van onze beroemde productlijnen Allure Brilliant en Atrio kunnen deze bijzondere kranen worden gerealiseerd in een unieke en gepersonaliseerde omgeving. Onze partners en hun klanten kunnen een eigen kraan ontwerpen op basis van hun favoriete kleur, afwerking, hendel of materiaalvariant - dit laat ons toe een ongekend niveau van maatwerk te bereiken", aldus Patrick Speck, Leader LIXIL Global Design, EMENA.

Caesarstone Global Head of Design, Mor Krisher, zegt: "We zijn gewend om Caesarstone ontwerpen op grote schaal te zien in badkamers en spa omgevingen. Het mooie aan deze samenwerking is de slimme complexiteit en precisie die GROHE heeft gebruikt om hun nieuwe Atrio en Allure Brilliant Private Collections te ontwerpen. Door een zeer doordachte aanpak worden Caesarstone oppervlakken met succes vertaald naar een kleinere schaal, waardoor een prachtige eenheid ontstaat tussen kraan en aanrecht, wanneer gecombineerd met Caesarstone van hetzelfde ontwerp. Het resultaat is een complete look van harmonie." 

Krisher vervolgt: "GROHE is een expert binnen zijn vakgebied, en we zijn erg enthousiast om deel uit te maken van deze innovatieve collectiepresentatie, in het bijzonder in de vertrouwde omgeving van Milaan."

Meer informatie:
Caesarstone
www.caesarstone.nl

GROHE
www.grohe.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.