Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Duif International licht blikvangers uit en geeft sneak peek:

"Trendy vazen in gave vormen en kleurencombinatie die in elkaar overlopen"

Nu de eerste beurzengolf achter de rug is hebben groothandelaren en fabrikanten een beeld van de populairste items. Zo heeft ook importeur Duif International, dat deelnam aan Christmasworld, in kaart welke artikelen in de smaak vallen bij het publiek. In Frankfurt werd onder andere hardware voor bloemen, planten, interieur, tuin- en cadeauartikelen tentoongesteld.

"Momenteel hebben we veel leuke trendy vazen in de collectie, in gave vormen en kleuren", vertelt Cora Noordam van Duif International. Als voorbeeld geeft ze de Vaas Arya. "Echt een eye-catcher, de stoere shape krijgt nog meer uitstraling door de kleurencombinatie die mooi in elkaar overloopt."


V.l.n.r. vazen Judy, Gemma en Arya.

Maar ook de retro vaas Judy, verkrijgbaar in twee verschillende modellen, en vaas 
Cole zijn blikvangers bij het interieurbedrijf uit Aalsmeer. "De kleuren en ronde vormen maken van vaas Cole echt een snoepje." Bijna Het gehele assortiment is op voorraad leverbaar vanuit het distributiecentra in Aalsmeer en Polen.


Vaas Cole.

Voor wie dit nog niet genoeg is zal het assortiment, bestaand uit een uitgebreide collectie glaswerk, keramiek, mand- en zinkwerk, zijden bloemen, bijstekers en decoratiemateriaal, binnenkort nog verder aangevuld worden. "De vaas Gemma komt eraan, een kleurrijke en trendy vaas waar je blij van wordt en energie van krijgt", besluit Cora.

Meer informatie:
Duif International
Japanlaan 18
1432 DK Aalsmeer
+31 (0) 888 100 100
info@duif.nl
www.duif.nl