Ontwerper Lotte Faassen in De Interieur Club Podcast: “Ik heb geen interieuropleiding gedaan”

Interieurontwerper Lotte Faassen timmert hard aan de weg. Zo was ze dit jaar al verschillende keren in de media terug te vinden en was ze bij HOOG Design één van de Next Generation Interior Designers. Nu is Lotte ook te gast in aflevering 71 van De Interieur Club Podcast.

“Het is een heel open gesprek geworden met Lotte. Heel inspirerend om te horen hoe zij zich afgelopen jaren ontwikkeld heeft en het interieurvak zich eigen heeft gemaakt en welke ambities zij allemaal heeft”, aldus Mark Timo van De Interieur Club. Lotte vertelt in de podcast hoe zij een aantal jaar geleden is gestart, over haar samenwerkingen, haar projecten in binnen- en buitenland en alles over haar toekomstplannen.

Lotte is zonder interieuropleiding gestart in de interieurbranche en heeft alles in de praktijk geleerd. Haar moeder is interieurontwerper bij Studio de Blieck en ze heeft een vader met interieurwinkel Kitsch & Kunst in Rotterdam. Lotte Faassen groeide op tussen bijzondere meubels en objecten. Niet zo verwonderlijk dat ze koos voor een carrière als interieurontwerper. In deze podcast hoor je haar hele verhaal.

Luister het inspirerende gesprek met Lotte Faassen op je favoriete podcast app of op de website van De Interieur Club.

Meer informatie:
De Interieur Club
www.deinterieurclub.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.