Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eelke Keersemaker wil de meest complete leverancier zijn

Specialist sanitairproducten start webshop Zavi

Eelke Keersemaker van Sanimex Design B.V. in Heinkenszand is webshop Zavi gestart. De Zeeuwse specialist in sanitairproducten wil de meest complete leverancier in de branche zijn. "Dat wanneer je een douchegoot bestelt ook automatisch gewezen wordt op gerelateerde producten c.q. koppelartikelen zoals een bijbehorend rooster of afvoer. Dus dat je weer snel dóór kunt met je werk", vertelt Keersemaker, die al meer dan 20 jaar in het vak zit.



Een kleine opsomming: baden, badkamermeubels en -kasten, douche en toilet accessoires, buitendouches, douchebakken, -goten, badkranen, douche-, -fontein en keukenkranen, elektrische radiatoren, vloerverwarming, fonteinmeubels, wasbakken en -kommen, douche wc's, wandclosets, urinoirs, badkamerverlichting, spiegelverlichting, vergrootspiegels, stankafsluiters, plafonds, waterontharders enz. enz. Het assortiment dat via de webshop Zavi wordt aangeboden is groot en breed.

Als betrouwbare adviseur wil Eelke prat gaan op de 7 zekerheden van Zavi Sanitair, te weten: 1. persoonlijk; 2. ervaring; 3. complete levering; 4. groot assortiment 5. kwaliteit; 6. duurzaam; 7. maatwerk. "Ik wil niet de goedkoopste zijn, maar zeker wel de beste", zegt Eelke.



Belgische klanten

Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen via de webshop van Zavi bestellen. De prijzen staan er zowel inclusief als exclusief BTW. Dat laatste is ook handig voor de vele Belgische klanten waarmee de Zeeuwse specialist in sanitairproducten zaken doet. 
Op de webshop draait het vooral om sfeer en beleving. "In de markt zijn veel webshops waarop alleen steriele plaatjes van de betreffende producten zijn te zien. Wij hebben vooral gekozen voor inspiratie. Dat vinden we belangrijk, daarmee worden bezoekers van de webshop op ideeën gebracht. Je ziet op de site bij sfeerplaatjes dan ook plusjes bij bepaalde artikelen staan. Door er op te klikken, kun je producten inwisselen of kleuren aanpassen. Op die manier kom je tot een eindresultaat dat je als klant graag wilt."





Zavi is sterk in meubelen en heeft een leuk assortiment kranen. Twee merken die in de highlights staan zijn Thebalux en Tece. "Daar doe ik al veel mee en daar wil ik nog meer mee gaan doen", kondigt Eelke aan. "De prijs-kwaliteit van Zavi Sanitair is enorm sterk. Daarnaast hebben we korte levertijden: vandaag besteld is morgen in huis. Op meubelen is dat 4 tot 6 weken. En als het om maatwerk gaat, dan bekijken we dat per order. Voor Zavi is elke klant even belangrijk, of je nu voor 50 euro besteld of voor 5000.

Elke klant krijgt de aandacht die het verdient. Hebben we iets niet in huis dat een klant graag wilt bestellen, dan ga ik er alles aan doen om het betreffende product naar de klant te krijgen. Met onze service gaan we heel ver. Ik zou bijna zeggen: nee bestaat niet, omdat ik (bijna) alles kan leveren en organiseren. Uiteindelijk wil ik alleen maar tevreden klanten. Onze reviews spreken wat dat betreft boekdelen", zegt Eelke tot besluit.



Meer informatie:
Zavi Sanitair
Noordland 1
4451 RP Heinkenszand
Tel: +31 (0)118 236 044
info@sanitairproductenshop.nl 

www.zavi.nl