Van maandag 20 t/m vrijdag 24 februari in Almere

Opening van Present Time's showroom wordt een week lang feestelijk gevierd

Vorig jaar mei kreeg Present Time de sleutel van haar nieuwe pand. Ondanks dat het hoofdkantoor slechts 650 meter verwijderd is van het oude gebouw is het een gigantische grote stap voor de groothandel. Niet alleen is er meer kantoorruimte, ook heeft Present Time hierdoor beschikking tot een showroom van 700 m2. Iets waar ze voorheen enkel van konden dromen. De komende week, maandag 20 t/m vrijdag 24 februari, is het dan eindelijk zover: de langverwachte opening van de toonzaal.


Delinah Bouwman en Dunja Dirksen in de nieuwe showroom van Present Time.

"Het is super fijn dat we nu een plek hebben waar alle producten echt tot hun recht komen", vertelt Dunja Dirksen, terwijl ze de laatste klokken ophangt en de puntjes op de i zet in de stijlkamers. "Op deze manier kunnen we de verhalen achter de merken beter overbrengen." In Almere krijgen de brands Karlsson, Leitmotiv en Present Time een eigen presentatieruimte. Ook het Engelse merk Parlane, onderdeel van Light & Living, is hier terug te vinden. 


Designer Armando Breeveld hangt zijn eigen ontwerp op aan de klokkenwand van Karlsson.

Als creative manager weet Delinah Bouwman als geen ander wat de bezoekers te wachten staat. "In de kersverse thema's introduceren we nieuwe kleuren voor in huis. Producten die in elke kamer een zonnestraaltje brengen. Trendkleuren zachtoranje, -geel en -blauw gecombineerd met onze favoriete kleur zachtroze."De nieuwe huisstijl, die terug te zien is in de onlangs uitgebrachte catalogus, wordt doorgetrokken in het nieuwe pand. "Ieder thema kunnen we nu mooi in the picture zetten", waarmee Dunja onder andere doelt op de pas gelanceerde thema's Summertime Sweetness en Soothing Simplicity. "Maar daarnaast is er nog veel meer te zien, zoals een trendplein." Ook de bar, volledig in Present Time-sfeer, mag niet ontbreken. Alles wordt ingezet op de beleving optimaal te maken.Van maandag 20 t/m 24 vrijdag februari zal de showroom feestelijk geopend worden. Interieurprofessionals zijn van harte uitgenodigd om de merken te komen bekijken, onder het genot van een hapje en een drankje.

Meer informatie:
Present Time
Televisieweg 16
1322 AM Almere
+31 (0) 36 535 8888 
info@presenttime.com
www.presenttime.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.