Bisondere Valentijnsdag voor Bisonder Wonen

"Een 'bisondere' Valentijnsdag, 14 februari 1993 ging onze winkel open, ondertussen van naam veranderd maar nog steeds dezelfde vertrouwde gezichten", meldt Ad Oostendien van Bisonder Wonen. "In 30 jaar veel ups en downs meegemaakt maar nog altijd veel plezier en lol met onze klanten, collega's en leveranciers."

Bisonder Wonen is de woonwinkel van Ad en Mariska Oostendien. Al 29 jaar zetten zij zich met hart en ziel in voor hun winkel en uiteraard  alle klanten. Het heeft hun gebracht tot wat ze nu zijn: een laagdrempelige winkel met uitstekende servicemogelijkheden.

Vooral voor Mariska was de winkel in het begin een uitdaging. Ze was werkzaam in de zorg en dan ineens de commercie in... Maar toch staat zij haar 'mannetje'. Voor Ad was de overname in 1993 een opmerkelijke stap, want de woonbranche was hem onbekend. Maar met het motto 'als je het wil dan kun je het' heeft hij zich alle disciplines eigen gemaakt.

Ad: "Bijna 29 jaar geleden namen wij de Decorette over en veranderden wij onze naam in Decorette Bisonspoor. Bijna acht jaar geleden is de winkel omgedoopt naar Bisonder Wonen en daar hebben wij nog geen dag spijt van. Van 'alles moet, niets mag' naar: 'alles mag en niets moet' was in het begin een lastige uitdaging, maar nu zouden wij geen onderdeel meer willen zijn van een grote organisatie.”

Mariska: “Werken in de winkel is naast mijn zorg voor het gezin het leukste wat mij is overkomen. De contacten met onze klanten zijn zowel persoonlijk als zakelijk. Het is bisonder leuk om zoveel te weten van onze klanten.”

De woonwinkel is gevestigd in Bison Shopping Center in Maarssen (vlakbij Utrecht) op de begane grond. Consumenten kunnen hier terecht voor tapijt, laminaat, vinyl, pvc, lamelparket, gordijnen, vitrages, inbetweens, rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, lamelgordijnen, duorolgordijnen, plissé's, dupli's, rolluiken, screens, zonneschermen, horren, behang, verlichting en woonaccessoires.

Meer informatie:
Bisonder Wonen
Bisonspoor 1070
3605 KH Maarssen
0346 562 933
www.bisonderwonen.nl
​maarssen@bisonderwonen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.