Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vader en zoon presenteren producten van Maison Cocon:

"Onze machines kunnen interieurdecoraties uitsnijden van groot tot klein formaat"

Maison Cocon is een jong familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van interieurdecoraties. De oprichters (vader en zoon) hebben al jarenlange ervaring de decorbouwbranche. Tevens hebben ze laser- en freesmachines in eigen beheer. 

De producten van Maison Cocon worden van design tot productie in eigen beheer gemaakt. De producten bestaan uit gerecyclede materialen met de juiste certificaten van duurzaamheid. Onlangs werd er voor het eerst deelgenomen aan een vakbeurs. Tijdens showUP in Expo Greater Amsterdam konden bezoekers kennismaken met de producten en het team.



Maison Cocon produceert handgemaakte producten met een natuurlijke sfeer. "Op zoek naar iets unieks en duurzaams voor aan de muur of in jouw woning? Wij bieden een groot assortiment aan woon- en wanddecoraties, geometrische dieren, skylines, bloemvazen en houten lampen", aldus Maison Cocon, dat zowel B2C als B2B opereert.  Bij het interieurbedrijf werken ze met gerecyclede materialen om zo bij te dragen aan een betere leefomgeving. Ook het verpakkingsmateriaal ontwerpen ze zo dat we niet meer gebruiken dan nodig is.



Met de krachtige laser- en freesmachines in eigen beheer kunnen ze de meest bijzondere vormen snijden en frezen zonder verlies van perfectie. "Onze machines kunnen interieurdecoraties uitsnijden van groot tot klein formaat", besluit Maison Cocon, dat staat voor wanddecoraties, geometrische dieren, skylines, bloemvazen en lampen.



Meer informatie:
Maison Cocon 
Hoofdweg Oostzijde 1060
2153 LN Nieuw-Vennep
06 15623960
info@maisoncocon.nl
www.maisoncocon.nl

Publicatiedatum: