Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ethimo presenteert nieuwe lijn 'gebeeldhouwde' tafels die karakter geven aan buitenruimtes

Geïnspireerd door de megalithische architectuur hebben de Bold tafels een uitzonderlijk expressieve vorm en inhoud. Opvallend in hun combinatie van materialen, onthullen ze een vrije informele geest die ze perfect maakt in elke omgeving en de ideale oplossing voor voortdurend evoluerende buitenscenario's.

Een gebeeldhouwde essentie verleent Bold tafels tijdloze stijl en hedendaagse verfijning.
Het elegante ingetogen ontwerp van de Bold tafels combineert de aantrekkingskracht van steen en de kracht van beton met de lichtheid en zachtheid van hun lijnen.



Hun poten zijn stevig en gestroomlijnd en door de speciale behandeling van het beton krijgen ze een prachtig gezandstraald effect. De tafelbladen, naadloos en slank, zijn van natuursteen, versterkt door een zijdezachte afwerking. De gedurfde tafels zijn verkrijgbaar in twee versies: een grote rechthoekige 280 cm x 150 cm met zachte lijnen en een meer originele, plectrumvormige driehoek met zijden van 150 cm. In delicate tinten ivoor, steen en beton veranderen deze Bold tafels in 'monochrome sculpturen' die perfect passen bij de meest uiteenlopende stoelstijlen, zodat geen twee opstellingen hetzelfde zijn.

Bold tables kunnen in verschillende situaties worden gebruikt om een persoonlijke toets te geven aan de meest uiteenlopende buitenruimtes, van landelijke tuinen tot patio's aan zee, residentiële contexten of zelfs de meest verfijnde locaties, waardoor ze veranderen in elegante informele settings waar interactie en gezelligheid gegarandeerd zijn.

Meer informatie:
Ethimo
www.ethimo.com

Publicatiedatum: