Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

De Woonindustrie is er (bijna) klaar voor!

De Woonindustrie viert tijdens de Voorjaarsvakdagen het 30-jarig bestaan. "Ter gelegenheid hiervan hebben we een nieuwe, frisse huisstijl geïntroduceerd en ook het iconische pand met haar bijzondere lijnenspel is geheel in stijl aangekleed", laat woordvoerster Ellen van Vegten weten.

Ondertussen zijn de voorbereidingen voor de Vakdagen in volle gang; bestaande en nieuwe exposanten zijn druk bezig om hun showroom helemaal te vernieuwen en klaar te maken om bezoekers te verrassen met nieuwe collecties, materialen, en kleuren. 

De Voorjaarsvakdagen zijn de aftrap voor meer voorjaars interieurevenementen in De Woonindustrie. "Op 6 maart is de Interieurprofessionaldag met als thema Connect your senses’ en op 3 april organiseren we de tweede editie van MDXL Project & Interieur."

"Maar eerst: op naar de Voorjaarsvakdagen… Je bent van harte welkom, mede namens onze exposanten, we ontmoeten je graag onder ons dak!"Bekijk hier meer informatie over de Voorjaarsvakdagen.

Meer informatie:
De Woonindustrie
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
T +31 303 03 27 00
info@dewoonindustrie.nl 
www.dewoonindustrie.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.