Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Montèl in Piet Klerkx Purmerend feestelijk heropend door Jan Smit en spelers FC Volendam

De woonwinkel Montèl, die gevestigd is in Piet Klerkx op industrieterrein De Baanstee te Puremerend is na een grondige renovatie feestelijk heropend het afgelopen weekend. 

Volgens Nieuw Volendam was er massaal publiek toegestroomd om bij de opening te zijn. Reden hiervoor was waarschijnlijke mede doordat de Nederlandse zanger Jan Smit en vier spelers van FC Volendam (Robert Mühren, Daryl van Mieghem, Derry John Murkin en Xavier Mbuyamba) bij de opening aanwezig waren. De zanger knipte het lintje door waarna de spelers hierna ballen van de voetbalclub signeerden voor het publiek.

''Woonboulevard Piet Klerkx en FC Volendam zijn al jaren nauw met elkaar verbonden. Zo zijn de aanwezige woonwinkels te zien op de boarding rond het veld en is de businessruimte ‘Café Piet’ geheel ingericht met meubels van Piet Klerkx. Zanger en FC Volendam voorzitter Jan Smit, heeft deze meubels hoogst persoonlijk geselecteerd,'' aldus de Nieuw Volendam. 

Publicatiedatum: