Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Kanteldakraam met opvallend ontwerp

"Het allereerste dakraam ooit werd meer dan 100 jaar geleden geïnstalleerd. Sindsdien hebben er zich veel nieuwe ontwikkelingen voorgedaan. Van een vaste koepel tot een kiepraam en van een houten ontwerp tot een PVC-model, ramen zijn sterk veranderd. Ook vandaag evolueert de sector nog steeds", laat Skylux weten. Het Belgische bedrijf komt met het nieuwe SKY10 kantelbaar dakraam.Kanteldakraam
Er zijn veel verschillende dakvensters op de markt. Het Belgische SKY10 kanteldakraam van Skylux laat dankzij zijn unieke ontwerp frisse lucht binnen, weert de muggen en houdt de warmte buiten in de zomer.

Terwijl een traditioneel kantelraam om zijn as draait, werkt een kanteldakraam met kiepstanden. Via een nieuwe en vooruitstrevende scharnier, ontwikkeld door Skylux, kan het dakvenster in één eenvoudige beweging gedraaid worden tot de buitenzijde perfect verticaal aan de binnenkant staat.Hoge isolatie- en akoestische waarden
Het hele jaar door worden extreme warmte, koude en lawaai buitengehouden dankzij de uitstekende kwaliteit en afwerking van de beglazing. De isolatiewaarde is een belangrijk aspect bij het kiezen van een dakvenster. Met een waarde van 1 W/m²K garandeert het Skylux dakraam een uitstekende isolatie.

Op vlak van akoestiek is het Skylux SK10 dakvenster volledig geluidsdicht. Het raam laat gemiddeld slechts 37 dB door. Ter vergelijking: een koelkast stoot ongeveer 39 dB uit. Bewoners kunnen dus zeker zijn van een goede nachtrust.

Niets wordt aan het toeval overgelaten
Een open raam is vaak een bron voor nieuwsgierige kinderen en kan leiden tot ongelukken. Het schuine Skylux dakvenster is in de gekantelde stand voorzien van kinderbeveiliging. Alvorens het raam helemaal begint te draaien, vergrendelt het. Daarnaast is het standaard voorzien van Veilig Wonen goedgekeurde handgrepen voor maximale veiligheid. Dankzij de vierpuntsvergrendeling in de gesloten- en ventilatiestand en het SKG-gecertificeerde inbraakwerende slot is het dakraam van het Belgische bedrijf een van de veiligste ramen op de markt.

Meer informatie:
Skylux
Spinnerijstraat 100
8530 Stasegem
+32 (0) 56 20 00 00
info@skylux.be
www.skylux.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.