17 nieuwe winkels sluiten zich aan bij de retailorganisatie

Concepts & Companies sluit een mooi jaar af

Rob van Prooijen, eigenaar van Concepts & Companies is trots en dankbaar dat zich 17 nieuwe winkels hebben aangesloten bij zijn retailorganisatie in 2022. "Het was het jaar waarin wij ons allemaal afvroegen hoe de wereld er na corona uit zou zien. Zouden we de omzetten vast kunnen houden? Gaat iedereen weer reizen? Het is ons allemaal erg meegevallen. We hebben een keurige plus op de borden kunnen zetten", aldus Van Prooijen.


Rob van Prooijen, eigenaar van Concepts & Companies.

Op de vraag waarom zoveel winkels voor C&C kiezen luidt zijn antwoord: "Wij hebben al meer dan twintig jaren lang twee goede formules draaien: Colors@home en Voor Verf & Wonen. Jaarlijks sluiten zich daar ondernemers bij aan in die gebieden waar nog ruimte is.
Daarnaast bieden wij voor de ondernemers die niet passen in een formule een maatwerkoplossing waarbij wij als  woninginrichting(marketing)specialist hun website bouwen en bezoekers trekken met een groot maatwerkpalet in digitale marketing tools. We onderzoeken het gebied en maken voor en met de ondernemer een marketingplan voor zijn of haar winkel. Hier is voor die vaak wat grotere ondernemingen een enorme winst te behalen in gemak, effectiviteit en in kosten. Maatwerk is een belangrijk speerpunt van ons en zal dat altijd blijven. De positieve resultaten van onze leden bevestigen ons dat keer op keer. En als het met onze leden goed gaat, gaat het met ons ook goed."

Meer informatie: 
Concepts & Companies
Oosteinde 35
3842 DR Harderwijk
(0341) 45 48 00
info@concepts-companies.nl  
www.concepts-companies.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.