Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zeven Belgische bedrijven verenigen zich op Stockholm Furniture Fair

BelgoFurn, de exportpromotiedivisie van Fedustria, de Belgische Meubel- Textiel- en Houtfederatie, organiseert na een gslaagde deelname aan de Salone del Mobile in Milaan een nieuw Belgisch paviljoen op de Stockholm Furniture Fair.



"Deze beurs is eigenlijk de enige Meubelbeurs in ‘The Nordics’, een evidentie dan ook voor BelgoFurn om haar Belgische bedrijven mee te nemen naar Stockholm teneinde deze interessante markten te ontdekken en te voorzien van prachtige Belgische creaties", aldus BelgoFurn. De deelnemers zijn complementair en geven het brede scala van het Belgische Meubel- en Designaanbod weer.

Met een paviljoen van ruim 400m² en zeven bedrijven zal de Belgische aanwezigheid niet onopgemerkt voorbij gaan. Omwille van de goede contacten met de beursorganisator zal België ook ‘host’ worden van de beurs waardoor de getoonde merken, designers en creaties ook extra onder de aandacht worden gebracht.



De deelnemende merken zijn:

  • Bulo
  • Toon De Somer
  • Roolf Living
  • Heatsail
  • Vipack
  • Jati & Kebon
  • Vonk Furniture

Net zoals in Milaan werkt Belgian Furniture opnieuw samen met Studio Segers voor het ontwerp van haar paviljoen; de winnaar van de Henry van de Velde Lifetime Achievement Award kent het Belgische Meubel- en Designaanbod en heeft opnieuw een prachtig modern ontwerp getekend.

Iedereen is van 7 t/m 11 februari uitgenodigd in Stockholm, stand C07:43.



Meer informatie:
BelgoFurn
www.belgofurn.com

Publicatiedatum: