RUF|Betten genomineerd voor German Brand Award 2023

Het German Brand Institute en de German Design Council rekenen RUF|Betten tot de exclusieve kring van genomineerden voor de German Brand Award 2023. De German Brand Award is een unieke onderscheiding voor uitstekend merkmanagement. Met deze award wil men het belang van het merk voorop stellen, zowel nationaal als internationaal.De German Design Council nomineert alleen de beste merken die zich onderscheiden door hun consistente profiel en sterke, creatieve marketing. Een bewijs voor RUF|Betten dat het merk niet alleen gewaardeerd wordt door eindklanten, maar ook met name door bekende instanties als de German Design Council (een stichting in opdracht van de Duitse Bondsdag).

Heiner Goossens, algemeen directeur van RUF|Betten over de nominatie: “We zijn erg blij met deze nominatie, omdat het ons laat zien dat de gecoördineerde maatregelen van onze online en offline strategie, evenals onze herlancering van het merk werpt zijn vruchten af. Maar met alle innovaties staan ​​we achter het beproefde en willen we dat onze bedden een inspirerend thuis zijn voor het lichaam,
geest en ziel zijn. Een feel-good plek waar onze klanten profiteren op het gebied van levenskwaliteit en slaap. Deze nominatie laat ons zien dat de weg die we zijn ingeslagen is de juiste en dat zullen we als hoofdrolspeler blijven doen spelen onze rol in de markt."

Meer informatie:
RUF|Betten
dimitri.ftits@ruf-betten.de     
www.ruf-betten.de        

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven