Brasschaat krijgt in februari een DD. Concept Store

Dôme Deco lanceert ‘TIME’ collectie: zachte kleuren en texturen met intense touch

Interieurlabel Dôme Deco staat bekend als ontwerper en producent van complete kosmopolitische interieurcollecties. Dit voor professionelen, met een focus op hospitality en de projectmarkt, en anderzijds retail met haar eigen ‘DD. Concept Stores’. Hiervan zijn er vestigingen in onder andere Antwerpen en Oostende, en bijkomend Brasschaat waar in februari een DD. Concept Store opent.

Met een nieuw jaar dat net haar deuren opent, lanceert Belgisch interieur label Dôme Deco officieel haar 2023 ‘TIME’ collectie. Een collectie die gekarakteriseerd wordt door zachte kleuren en texturen, in combinatie met een intense touch. Sterke designs en bijpassende energetische vormen. Tijdloos en toch krachtig.

“Een van de belangrijkste regels voor groei is dat je niet vooruit kunt komen als je vastzit in en gefocust bent op het verleden. De laatste jaren zijn wereldwijd moeilijk geweest en de toekomst ziet er nog onduidelijk uit. We willen deze focus loslaten. De tijd is nooit perfect en daarom; time is now. Leer van het verleden en gebruik het heden om de toekomst te maken.” Verder linkt de collectietitel ‘TIME’ ook naar elementen uit de oudheid die we subtiel terugvinden in de collectie.

“Bij een nieuwe collectie komen er nieuwe trendstoffen die het hele jaar door de basis zullen vormen van de kleurstelling in onze producten. In 2023 komen er vier nieuwe, zachte kleuren in ons assortiment.”


Links Terra en rechts Desert.

NUDE
Significant in zijn eenvoud. Opvallend en tegelijkertijd opgaand. Maak kennis met de rustgevende tinten van "nude". Een lichtroze tint met zachtgele ondertonen, die doet denken aan een geruststellende en ontspannende atmosfeer.

DESERT
Een vertaling van de schoonheid van de wildernis die rust en natuur in uw interieur brengt. Ontdek onze "desert" tinten. Bruin en neutraal beige, intrigerend voor wie oog heeft voor detail.

TERRA
Warmte in zijn puurste vorm. Verwijzend naar de elementen van de gebakken klei, meestal van een bruinrode kleur en ongeglazuurd. Verwelkom onze "terra" tinten.

BLACK & CREAM
Een upgrade van de klassieke zwart-wit combinatie. Een stap terug van het strakke en minimalistische, en een verfrissende toevoeging van warmte. We introduceren " black & cream". De nieuwe fundamenten.

Meer informatie:
Dôme Deco
www.domedeco.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven