Stijn van Helden van Clayre & Eef:

"Klanten rijden letterlijk duizenden kilometers naar onze vernieuwde cash & carry"

Bij Clayre & Eef hebben ze de afgelopen maanden niet stilgezeten. De gehele cash & carry, met een oppervlakte van 6000 m2, is op de schop genomen. Er zijn nieuwe indelingen gemaakt en alle artikelen staan mooi gegroepeerd gepresenteerd. Het jaar is daarmee dus al fris begonnen voor de groothandel in woonaccessoires.


Een kleine greep uit de nieuwe collectie die aankomend beurzenseizoen gepresenteerd zal worden.

Direct resultaat
Dit blijkt direct zijn vruchten af te werpen. "We zien het meteen terug in de cijfers", legt Stijn van Helden, head of sales en E-commerce uit. "Het loopt lekker door bij ons in Venlo. Onder andere de verschillende kortingsacties die we nu hebben lopen dragen hieraan bij. We zien zelfs dat klanten hiervoor onze kant op trekken die er letterlijk duizenden kilometers voor moeten rijden!"Aftrap beurzenseizoen
Daarnaast zijn ze ook druk in de weer geweest met de voorbereidingen voor het aankomende beurzenseizoen. De eerste beurs waaraan Clayre & Eef dit jaar mag deelnemen is de TrendSet in München. "We hebben dit jaar gekozen voor een andere opzet en hebben een stand van maar liefst 27,5 meter lang", vertelt Stijn. "We hebben weer grootse verwachtingen van de TrendSet beurs, die afgelopen edities al bijzonder succesvol was. Ons verkoopteam heeft enorm veel aanvragen gekregen en afspraken gepland staan, meer dan ooit!"

Naast TrendSet in München zal Clayre & Eef ook aanwezig zijn op Nordstil Hamburg, Maison&Objet Parijs, Homi Milano in Milaan en Ambiente Frankfurt.Meer informatie:
Clayre & Eef
De Giesel 46
6081 PH Haelen
+31(0)475 571 722
info@clayre-eef.com
www.clayre-eef.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven