'Aan de slag met je interieurbedrijf'

De Interieur Club Podcast trapt 2023 af met praktische onderwerpen

Ook in 2023 heeft De Interieur Club weer mooie onderwerpen en gasten in de podcast. De eerste maand van het jaar veel praktische onderwerpen voor je interieurbedrijf zodat je het jaar goed kan beginnen. Dit zijn de onderwerpen en gasten in De Interieur Club Podcast van januari:Nu online - Anne van Heugten van Nox Studio Interiors
Anne kreeg uit handen de hoofdredacteur van ELLE Decoration Evelien Reich op 2 december tijdens De Interieur Club Awards de award voor interieurtalent van het jaar. In deze podcast vertelt ze hoe ze haar bedrijf begonnen is, welke uitdagingen ze heeft gehad en alles over haar toekomstplannen voor Nox Studio Interiors.

9 januari – Goede commissie afspraken maken met je leveranciers
Zijn commissieafspraken een goed verdienmodel? Hoe maak je goede afspraken met je leveranciers? Wat zijn de voor- en nadelen als je afspraken maakt met je leveranciers en partners? Wat zijn de goede commissie afspraken met leverancier? Wat is een goed percentage? Allemaal vragen waar Mignon van de Bunt antwoord op gaat geven.

16 januari – Wat moet ik nou weer posten op social media?
Herken je dat? Veel interieurprofessionals vinden het lastig om te bedenken wat ze kunnen posten op social media en worstelen hiermee terwijl eigenlijk alles content is. Daarom deelt interieurfotograaf Gertrude van den Brink 5 social media post ideeën in deze podcast.

23 januari – De kracht van personal branding en waarom het je klanten oplevert
Bij personal branding maak je van jezelf een merk, waar je ideale klant zich in herkent. Je benadrukt je onderscheidende factoren (unique selling points!) en hanteert je eigen, vaste stijl waardoor mensen je goed kunnen herkennen. Hoe pak je dat nou goed aan als interieurprofessional? Personal branding expert Olaf Korsten is te gast samen met Marije Duijn van Studio Yellow Block.

30 januari – Omgaan met klanten en hun budget
Een budget, het blijft een lastig onderwerp om met klanten over geld te praten. En vaak ligt dit niet alleen aan de klant maar ook aan jou. Zonder een duidelijk budget is het onmogelijk om je interieuropdrachten goed te doen. Bouwkundig ingenieur Mariska Luttikhedde en startend interieurprofessional Gerline Maaijen praten mee over dit onderwerp.

De Interieur Club is het platform voor de interieurprofessional met inmiddels al meer dan 60 podcastafleveringen online op de bekende podcastkanalen en op de website van De Interieur Club.

Meer informatie:
De Interieur Club
www.deinterieurclub.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven